Miksi Takomo?

Tämä on hyvä ja tärkeä kysymys, sillä maailmanlaajuisesti CrossFit -saleja on jo monia tuhansia. Alla muutama kohta, jonka vuoksi kannattaa valita CrossFit Takomo:

  • Runsaasti tilaa laadukkaalla ja monipuolisella varustuksella. Kaksi erillistä salia ja lähes 700 neliömetriä tilaa treenata, ilman hukkaneliöitä. Köydet, kustomoitu räkki, useat voimistelurenkaat, jerk-blokit, tangot ja levyt, kahvakuulat, Concept 2 soutulaitteet, Ski Ergit, Bike Ergit sekä hyppynarut takaavat, että treeneistä ei lähdetä paita kuivana kotiin. :) Lisäksi meiltä löytyy laaja venyttelyalue, joka on vapaasti käytettävissä liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitteluun. Kaiken tämän lisäksi tiloissamme käy ammattisiivoojat, jonka avulla pidämme tilamme ja varusteemme aina puhtaana .
  • Korkeatasoinen valmennus, joka tarkoittaa jokaiselle yksilöllistä valmennusta tunnilla. Valmentajamme vaativat Takomolaisilta puhtaita suoritustekniikoita ja tiukkoja liikestandardeja. Jokainen liike näytetään alkulämmittelystä lähtien. Tämä takaa jäseniemme turvallisuuden vaativissakin liikkeissä. Siksi myös meidän alkeiskurssillamme on pieni ryhmäkoko ja kurssi kestää neljä viikkoa. Turvallisuus on meille erittäin tärkeää.
  • Suhtaudumme valmentamiseen yksilöllisesti. Vaikka tuletkin osaksi Takomon tiivistä yhteisöä, niin valmennamme jokaista urheilijaa myös yksilönä. Kun aloitat CrossFit Takomolla seuraamme tarkasti jokaisen kehitystä, jotta saisit maksimaalisen hyödyn irti tästä hienosta lajista, omien tavoitteidesi mukaan. "You'll have to do the work, but you don't have to do it alone".

- Jäikö jokin vielä mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä info(at)crossfittakomo.fi, vastaamme kysymyksiin mielellämme!"